Om het verzenden van de kaartjes zo gemakkelijk mogelijk maken kunnen wij de kaartjes rechtstreeks voor je versturen.
Let op: het is niet mogelijk deze verzendservice te combineren met extra producten zoals sluitzegels, houten elementjes of strikjes.

1. Kies en maak je kaart

Bewerk je kaartje op, kies voor ‘Voorbeeld bekijken’, controleer alles goed. Ga dan ‘Verder met bestellen’. Kies dan bij 'Soort bestelling' voor de optie ‘Rechtstreeks verzenden’. Kies de envelopkleur en de papiersoort en klik vervolgens op ‘Adressen invoeren' en rond de bestelprocedure af.

2. Adressen toevoegen

Je kunt de adressen handmatig invoeren of je kunt ervoor kiezen meerdere adressen in één keer in te voeren door het uploaden van het adressen Excel bestand. Let op: Gebruik alleen ons Excel bestand, dit staat namelijk in het juiste formaat. Zorg dat je per adres alle verplichte velden hebt ingevuld.

3. Verzenddatum kiezen

Als je de bovenste 2 stappen hebt doorlopen kun je een verzenddatum kiezen. Let op: wij zijn afhankelijk van PostNl en hebben geen invloed op de snelheid van bezorgen. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd. Wij verwerken alle bestellingen die op maandag t/m vrijdag en op zondag voor 18:00 zijn besteld.

4. Controleer en bestel

Check de inhoud van je winkelmandje en het aantal adressen. Klik op ‘verder met bestellen’ en voer je eigen adresgegevens in en ga door naar de betaling. De kaartjes worden direct naar de geadresseerden verstuurd. De factuur komt op eigen naam te staan.


Kosten directe verzending

Per geadresseerde en per kaart zijn de kosten:

Naar Nederland:      € 1,57 inclusief postzegel (exclusief drukkosten)
Buiten Nederland:    € 2,23 inclusief postzegel (exclusief drukkosten)

Voor zware dubbele kaarten in het formaat 10x21 en 14x21 cm betaal je 1 postzegel extra (€ 1,09) in verband met het extra gewicht.


Lees hier alles over de bezorging en verzending van jouw kaartjes.