Geboortekaartjes maken en bestellen. Hoe werkt het?

Geboortekaartje maken en bestellen: Zo werkt het

Stap 1 | Maak een account aan


In je persoonlijke account kun je jouw favoriete kaartjes bewaren. Heb je één of meerdere kaartjes gevonden waar je blij van wordt? Door op de hartjes te klikken worden de kaartjes opgeslagen in jouw account. In 'jouw collectie' staan al je favoriete kaartjes dan lekker overzichtelijk bij elkaar en kun je ze op een later tijdstip bewerken of aanpassen.

 

Stap 2 | Kaart kiezen en bewerken


Ga lekker aan de slag en pas je favoriete kaartje aan! Je kunt teksten, lettertypes, kleuren en achtergronden aanpassen. En illustraties uit onze uitgebreide beeldbank toevoegen. Het is ook mogelijk om eigen foto’s en afbeeldingen toe te voegen. Is je ontwerp helemaal naar je zin? Sla het dan op in je account. Dit kun je met meerdere kaartjes doen. De kaartjes blijven bewaard in je account. Zo kun je het ontwerp later nog bewerken.

 

Stap 3 | Proefdruk bestellen


Om de kleuren en de mooie kwaliteit van de papiersoorten goed te kunnen beoordelen adviseren wij om een proefdruk bestellen. Kies het formaat, papiersoort en de envelopkleur. Voor slechts € 1,- per kaartje kun je de eerste proefkaart bestellen. Een proefdruk met folie kost € 2,50. Wil je meerdere proefdrukken bestellen dan betaal je de normale stuksprijs per kaart.

 

Stap 4 | Je kaarten bestellen


Via je account kun je heel eenvoudig de gewenste oplage van je kaartje bestellen. Log in en klik op het opgeslagen kaartje. Pas via ‘bewerken’ de laatste geboortegegevens aan. Controleer via 'Voorbeeld’  goed of alles klopt en of je niets vergeten bent aan te passen. Klik op ‘Verder met bestellen”. Kies verzendwijze, kaartformaat, papiersoort, envelopkleur en gewenste oplage. Als de bestelling op werkdagen en zondag voor 18.00 uur bij ons binnen is, dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden.